Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Başkanı Açıkgöz, Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı görevini yaklaşık 3 yıldır sürdüren Avukat Fahri Açıkgöz, Yozgat Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı'nı açıkladı. AK Parti İl Başkanlığı'nda, Sivil Toplum Temsilcileri, ilçe başkanları ve kalabalık...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl Başkanı Açıkgöz, Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı
AK Parti Yozgat İl Başkanlığı görevini yaklaşık 3 yıldır sürdüren Avukat Fahri Açıkgöz, Yozgat Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı'nı açıkladı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda, Sivil Toplum Temsilcileri, ilçe başkanları ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Açıkgöz, yaptığı konuşmada 11 yıllık AK Parti döneminde Türkiye’nin ekonomik ve sosyal anlamda çok büyük gelişmeler yaşadığını söyledi. Açıkgöz, "Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' sloganı ile yola çıkan AK Parti iktidarı dönemi Türkiye’miz için tarihe AK yıllar olarak geçmiştir. Bu 11 yıllık süreç içerisinde ülkemiz hem ekonomik hem siyasal hem de sosyal ve kültürel anlamda çok büyük dönüşümler geçirdi. Bu büyük dönüşümlerin hiç şüphesiz mimarı başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ona gönül vermiş bu kutlu davada her koşulda Başbakanımızın yanında yer almış AK Partili kadrolardır." dedi.

Ülkede son 11 yılda demokrasi noktasında büyük atılımlar gerçekleştirildiğini ifade eden Açıkgöz, "2003-2007 yılları arasında gerçekleştirilen demokratik reformlar ülkemizin önünü açmış 2010 Eylül’ünde gerçekleştirilen referandum ile ülkemizin demokratikleşme süreci bir üst aşamaya çıkmış ve bugün ki demokratik sürece gelinmiştir. Bu 11 yıllık süreç içerisinde Yozgat’ımız AK Partili kadrolara güvenini 2002 genel seçimi 2004 Mart ayında gerçekleştirilen yerel seçim 2007 genel seçimi 2009 yerel seçimleri ve son olarak da 2011 Haziran ayında gerçekleştirilen son genel seçimle AK Partili kadrolara olan inancını teyit etmiştir. Yozgat’ımız bu 11 yıllık süreç içerisinde AK Parti öncesi hükümetlerin maruz bıraktığı üvey evlat muamelesinden kurtulmuş cumhuriyet tarihi boyunca hiç bir zaman alamadığı kamusal yatırımları bu dönemde almıştır." diye konuştu.

Yozgat’a yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla ilin çehresinin değişeceğini kaydeden Açıkgöz, "Yozgatımızı öncelikle Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlere ve daha sonra da tüm dünyaya bağlayacak olan hızlı tren projesi ve havalimanı gelmektedir. Bu iki temel proje Yozgat’ta ulaşım alanında bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük iki proje durumundadır. Yozgat eğitim alanında bu dönemde hem derslik sayısının artırılması noktasında hem de mevcut öğretmen sayısının artırılması noktasında çok büyük bir atılım gerçekleştirmiştir. Yüksek öğrenim noktasında Yozgat Bozok Üniversitesinin bugün ki mevcut durumu tüm Yozgatlılar olarak bize gurur vermektedir. Bugün Yozgat Bozok Üniversitesi 12 bini aşan öğrencisiyle başta Yozgat ekonomisine ve Yozgat’ın sosyal- kültürel hayatına sağlamış olduğu katkı hepimizin malulüdür. Bugün Yozgatımız sağlık alanında dev yatırımların hayata geçirildiği bir il konumuna yükselmiştir. Türkiye’nin ilk şehir hastanesi bugün Yozgat’ta inşa edilmektedir, bu hastanemiz 2015 Mayıs ayı içerisinde bittiğinde 2 bin 600 kişinin çalıştığı dev ve modern bir sağlık tesisi olarak yalnız Yozgat’ımıza değil tüm iç Anadolu bölgemize hizmet verecektir. Yozgat’ımız çok yakın bir zamanda polis meslek yüksek okulumuzun yeni ve modern ek binalarının açılışını büyük bir coşkuyla kutlayacaktır. Bu ek binamızın açılmasıyla birlikte Yozgat’taki mevcut polis okulu öğrenci sayısı Bin kişiye yükselecektir. Böylece polis okulumuzun Yozgatımıza kattığı katma değer bir kat daha artacaktır. Bu vesile ile adaylığımızın ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.