Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde 3 ayda bin öğrenci kurs gördü

Antalya Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde 3 ay içinde bin öğrenci değişik dallarda kurs gördü. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın katımıyla...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2014 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2014 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde 3 ayda bin öğrenci kurs gördü
Antalya Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde 3 ay içinde bin öğrenci değişik dallarda kurs gördü.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın katımıyla geçtiğimiz aylarda açılan İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde 3 ay içinde bin öğrencinin değişik dallarda kurs aldığını kaydetti.

Halk Eğitim Merkezi(HEM) ve Manavgat Belediyesi işbirliği ile açılan gitar, resim, ebru, Almanca, Rusça, ahşap boyama kurslarının yanı sıra yüzme, tenis kursuna çocuklar, gençler ve yetişkinlerin ilgi gösterdiğini belirten Sözen, kursların haftanın 6 günü devam ettiği ve bu ay içinde de takı tasarımı kursunu ilave edilerek açılacağını ifade etti.

Gençlik merkezinde en fazla ilgiyi yüzme havuzlarının gördüğünü belirten Sözen, 3 ay içinde 600 çocuğun, yüzme havuzundan yararlanarak yüzmeyi öğrendiğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.