Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbradı'da turizmin yaygınlaşması için 3 dilde tanıtım yapılıyor

Antalya'nın denizden bin metre yükseklikteki ilçesi İbradı, eko turizmi kapsamında Rus, Avrupa, Baltık ve İskandinav ülke turistlerini bölgeye çekmek için çalışma başlattı. İbradı Belediyesi, tanıtım etkinlikleri kapsamında 15. Uluslararası...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İbradı'da turizmin yaygınlaşması için 3 dilde tanıtım yapılıyor
Antalya'nın denizden bin metre yükseklikteki ilçesi İbradı, eko turizmi kapsamında Rus, Avrupa, Baltık ve İskandinav ülke turistlerini bölgeye çekmek için çalışma başlattı.

İbradı Belediyesi, tanıtım etkinlikleri kapsamında 15. Uluslararası Alanya Kültür ve Sanat Festivali'nde bölgenin tanıtımı yapmak için stant açtı. Belediye stantta turistlere bölgenin tarihi, doğal ve kültürel varlıklarını tanıtmak için Rusya, İngilizce ve Almanca tanıtım yapıyor. Açılan stantta yerli ve yabancı turistlere Eynif Ovası, Eynif Ovası'da yaşayan yılkı atlar, tarihi hatıllı (harçsız) Ormana evleri, 1.100 yıllık kestane ağaçları, yemek kültürü, müzik ve folklor kültürü, İbradı'nda bulunan 300 düğmeli ev ve dünyanın üçüncü su altı mağarası Altınbeşik'i tanıtılıyor.

İbradı Tanıtım Sorumlusu Tolga Özgüven, son üç yıl içinde İbradı bölgesinin eko ve botanik turizmi kapsamında yerli ve yabancı turistlerin gözde destinasyonlarında biri haline geldiğini söyledi. Rus, Baltık, İskandinav ve Avrupalı turistler genelde İbradı'yı yılkı atları, tarihi Ormana evleri ve dünyaca ünlü Altınbeşik Mağarası'yla tanıdığını belirten Özgüven, "Eko ve botanik turizmi kapsamında Antalya'nın en ayrıcalıklı yeri İbradı. Bölgemizi genelde doğa ile başbaşa kalmayı seven turistler tercih ediyor. Son üç yıl içinde başta Almanlar olmak üzere bölgemize İngiliz ve İskandinav turistlerin yoğun ilgisi var. İbradı'yı gören turistler tarihi ve doğal güzelliğine büyüleniyor." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.