Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İABB Meclisi, Yenimahalle ilçesinde toplandı

İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) 50. Olağan Genel Kurulu, Birlik Genel Başkanı ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başkanlığında, Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda yapıldı. 8 maddelik gündemle...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İABB Meclisi, Yenimahalle ilçesinde toplandı
İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) 50. Olağan Genel Kurulu, Birlik Genel Başkanı ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başkanlığında, Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda yapıldı. 8 maddelik gündemle toplanan mecliste, 2014 yılı faaliyet raporu, 2014 yılına ait gelir-gider kesin hesap cetveli ve 2015 yılı yatırım planı ve çalışma programı görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının 7’nci maddesinde encümen üyeliği seçimleri yar aldı. Birliğe bağlı üyeler, kullandıkları oyla yeni encümen üyelerini belirledi. Buna göre; Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kırıkkale Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Amasya Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ve Niğde Çiftlik Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli, yeni encümen üyeleri olarak seçildi.

Toplantının son gündem maddesine bağlı olarak da birliğin bir sonraki olağan meclis toplantısının ekim ayı içerisinde yapılması kararlaştırıldı.

BİRLİKTEN KÜÇÜK BELEDİYELERE BÜYÜK DESTEK

İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar, konuşmasında, “Belediyelerimizin çıkarlarını korumaya, gelişmelerine yardımcı olmaya, bütçemiz olanakları doğrultusunda belediyelerin talep ettikleri kültürel etkinliklerine, yol ve altyapı hizmetlerine, park ve bahçe düzenlemelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediyelerimize proje ve teknik konularda destek sağlıyor, eğitimler veriyor, ulusal ve uluslararası düzeyde belediyeler arasında işbirliği yaparak bilgi paylaşımına teşvik ediyoruz. Bu hizmetler daha başlangıç. İnşallah bütçemiz arttıkça küçük belediyelerimize daha büyük destekler sağlayacağız.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.