Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Huzurevi sakinlerine moral gezisi

Zirve Üniversitesi ve Şahinbey Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa yürütülen 'SODES'le Hastam ve Yaşlım Emin Ellerde' projesi kapsamında Gaziantep Huzurevi sakinleri iki günlük Antakya ve İskenderun gezisinde moral buldu. Zirve Üniversitesi...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Huzurevi sakinlerine moral gezisi
Zirve Üniversitesi ve Şahinbey Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa yürütülen 'SODES'le Hastam ve Yaşlım Emin Ellerde' projesi kapsamında Gaziantep Huzurevi sakinleri iki günlük Antakya ve İskenderun gezisinde moral buldu.

Zirve Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir’in yürüttüğü proje ile 40 huzurevi sakini türbe ve tarihi yerleri ziyaret etti. Otobüs içerisinde çalışan müziklere eşlik eden yaşlı vatandaşlar bir nebze olsun moral buldu. Gezinin ikinci gününde İskenderun’a götürülen huzurevi sakinleri, tekne turuna katıldı. Gezi süresince güzel vakit geçirdiklerini dile getiren yaşlı vatandaşlar, geziyi düzenleyen Şahinbey Kaymakamlığı ve Zirve Üniversitesi’ne kendilerine böyle bir imkan sunduğu için teşekkür etti. Gezinin kendileri için büyük moral olduğunu vurgulayan huzurevi sakinleri, “Her zaman yanımızda olan Nilgün Ulutaşdemir’e teşekkür ederiz. Bizim için çok güzel bir moral oldu. Hem Antakya ve hem de İskenderun çok güzel yerler. Hepimiz için güzel bir değişiklik oldu. Üzerimizdeki stresten bir nebze de olsa kurtulduk.” diye konuştu.

Hayata geçirdikleri proje ile huzurevinde yaşayan insanlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştıklarını dile getiren Ulutaşdemir, “Huzurevinde kalan yaşlılarımıza moral vermek ve orada yaşayan insanlara yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla iki günlük Antakya ve İskenderun gezileri yaptık. İki gün boyunca huzurevinde yaşayan insanlar gönüllerince eğlendiler. Onları mutlu etmek hepimizin görevi ve bu görev bilinciyle de önümüzdeki günlerde çalışmalarımız artarak devam edecek. Projede bize destek olan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa’ya teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.