Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Huzurevi sakinleri yat gezisi ile stres attı

Antalya'da huzuevi sakinlerine Yaşlılar Haftası dolayısıyla yat gezisi düzenlendi. Muratpaşa Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe Muratpaşa ve Fethi Bayçın huzurevlerinden 70 yaşlı katıldı.    Muratpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Huzurevi sakinleri yat gezisi ile stres attı
Antalya'da huzuevi sakinlerine Yaşlılar Haftası dolayısıyla yat gezisi düzenlendi. Muratpaşa Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe Muratpaşa ve Fethi Bayçın huzurevlerinden 70 yaşlı katıldı.

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da eşlik ettiği gezide yaşlılar yatta kahvaltı yaptı ve eğlendi. Yaşlılara kalıcı olarak sahip çıkmanın önemli olduğunu belirten Uysal, "Böyle zamanlarda yaşlılarımızı sevindirmek ve güzellikleri paylaşmak istiyoruz. Sistematik olmayan sadece özel günlerde yaşlılarımızla ilgilenirsek bu sahici bir çözüm olmaz. Bu tür aktiviteler de hoş bir sedadır. Kalıcı bir şekilde yaşlılarımızla ilgili kurumsal çözüm üretmemiz gereklidir. Sosyal devlet ve belediye olmanın gereğidir." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.