Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Huzur ve güven konusunda muhtarlarımız önemli göreve sahip"

Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, il ve ilçelerde huzur ve asayişin sağlanması noktasında mahalle muhtarlarına önemli görevler düştüğünü belirterek, polis vatandaş arasındaki en büyük köprünün muhtarlar olduğunu söyledi. Yerköy...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Huzur ve güven konusunda muhtarlarımız önemli göreve sahip"
Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, il ve ilçelerde huzur ve asayişin sağlanması noktasında mahalle muhtarlarına önemli görevler düştüğünü belirterek, polis vatandaş arasındaki en büyük köprünün muhtarlar olduğunu söyledi.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarları ile huzur toplantısı yapıldı. Toplantıda mahallelerdeki güvenlik önlemleriyle ilgili konular ve asayiş konuları masaya yatırıldı.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel ve mahalle muhtarları katıldı.
Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, toplantıda yaptığı konuşmada huzur ve güvenin sağlanmasında emniyet kadar muhtarlarında önemli bir göreve sahip olduğunu söyledi.
Akpınar, "Polis ile vatandaş arasındaki en büyük köprü muhtarlardır. Muhtarın önemi halkın polise ya da polisin halka ulaşması açısından önemlidir. Muhtarlarımız bizimle ne kadar çok irtibata geçerse o kadar halkla iyi bir iletişimi yakalamış oluruz. Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyüktür. Muhtarlarımız bizim için önemlidir. Bizim için önemli olan halkımıza en iyi ve güvenilir hizmetin verilmesidir. Bu çalışmada bizim gibi en büyük görev muhtarlarımıza düşmektedir. El birliği ile çalışıp ilçenin asayişini, huzurunu ve güvenliğini en iyi şekilde yerine getirmektir. Polis teşkilatı vatandaş için vardır. Etle tırnak gibiyiz. Vatandaşın yardımcı olmadığı konularda polis zorlanır. Birlikte hareket edersek nahoş olayları çok daha kolay önleriz. İşte bu nedenle ilçe merkezi ve sorumluluk bölgemizde bulunan muhtarlarımızla toplandık ve fikir alışverişinde bulunduk. Umarım bu toplantı ilçe asayişi açısından çok olumlu sonuçlar verir.” dedi.
Muhtarlarda, mahallelerdeki rahatsızlık verici ve huzuru bozabilecek sorunları İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel ve polis memurları ile paylaştıklarını emniyetin çalışmalarından oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.