Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Sözlü ve Başkan Uludağ Sarıçamlı muhtarların sorunlarını dinledi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam’ın geleceğini muhtarlarla masaya yatırdı.Başkan olduktan birkaç ay sonra ilçe merkezinde sel olduğunu, mağdur olan aileleri görünce...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hüseyin Sözlü ve Başkan Uludağ Sarıçamlı muhtarların sorunlarını dinledi
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam’ın geleceğini muhtarlarla masaya yatırdı.

Başkan olduktan birkaç ay sonra ilçe merkezinde sel olduğunu, mağdur olan aileleri görünce yüreklerinin burkulduğunu dile getiren Başkan Sözlü, "Sarıçam’ın kanayan yarası Bucak deresinin ıslahı için düğmeye bastık. Sonbaharın ilk yağmurları yağarken Bucak’ın ıslahını bitireceğiz. Sarıçam ve Yüreğir’i içerisine alan ana Buruk kolektörünü de bitirip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Sarıçam bölgesinde şehircilik adına birçok projeyi de hayata geçireceğiz. Bölgede ilk etapta nitelikli ve vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşayabileceği konutlar inşa edeceğiz. İstanbul standartlarını Sarıçam’a taşıyıp bu bölgeyi cazibe merkezi haline getirip buradaki çalışan esnaflarımızın da istihdamın ve gelir seviyelerinde artmasının önünü açmış olacağız." dedi.

Başkan Uludağ da Sarıçam’da birçok projenin en kısa zamanda hayata geçirileceğini vurguladı. Bucak deresi ıslahına başladıklarını hatırlatan Uludağ, "30 Mayıs’ta temellerini atacağımız Bayrak Parkı, Sarıçam Kültür Merkezi, Ana Bacılar Konukevi, Gültepe ve Orhangazi mahalleleri kapalı semt pazarı, Çanakkale şehitler anıtını halkımıza kazandıracağız." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.