Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hürriyet MTAL’den Büyükorhan’a projeksiyon desteği

Bursa Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden (MTAL), Büyükorhan ilçe milli eğitim müdürlüğüne 10 adet projeksiyon cihazı hediye edildi.Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hürriyet MTAL’den Büyükorhan’a projeksiyon desteği
Bursa Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden (MTAL), Büyükorhan ilçe milli eğitim müdürlüğüne 10 adet projeksiyon cihazı hediye edildi.

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne projeksiyon cihazı hediye edildi.

Hürriyet MTAL Okul Müdürü Metin Sezer, “Okul olarak sosyal sorumluluk düşüncesiyle yerine getirdiğimiz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her konuda yardımcı olmayı kendimize bir görev olarak görüyoruz. Özellikle merkezden uzak yerlere pozitif ayrımcılık yapıyoruz.” dedi.

Duyarlı davranışlarından dolayı Hürriyet MTAL idareci ve öğretmenlerine teşekkür eden Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal: “Öğrencilerimize en güzel fiziki ortam ve en uygun eğitim materyalleri ile eğitimi vermek istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi hayata en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Bu konuda bizlere destek verenlere öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

10 adet projeksiyon cihazı konuşmaların ardından Hürriyet MTAL Okul Müdürü Metin Sezer ile müdür yardımcıları Oktay Güllü ve Adil Yazıcıoğlu tarafından Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal’a teslim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.