Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hisarcıklıoğlu’ndan Başkan Yaşar’a ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.Yaşar’la sohbet eden Hisarcıklıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiğini...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hisarcıklıoğlu’ndan Başkan Yaşar’a ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Yaşar’la sohbet eden Hisarcıklıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiğini ve ardından Başkan Yaşar’ı görmek için Yenimahalle Belediyesi’ne geldiğini belirterek, Yaşar’ı başarılarından dolayı tebrik etti.
Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, Türk iş dünyasının çatı kuruluşu olan TOBB’un başarılı çalıştay ve programlarını takip ettiğini söyledi.

Yenimahalle’de yapılan hizmetler hakkında da Hisarcıklıoğlu’na bilgi veren Yaşar, Yenimahalle sevdalısı olduğunu hatırlatarak, “Gerekirse sabah 08.00’den, gece 12’ye kadar çalışıyoruz. Yenimahalleli vatandaşım rahat etsin diye elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Cumhuriyet’in ilçesi Yenimahalle’yi imkanlar dahilinde çağdaş ve örnek bir ilçe yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Yaşar, “Gece gündüz demeden özveriyle çalıştık. Esnaflık yaparken de böyleydim. Siyasette de böyleyim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.