Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herkes O'nu Okuyor'da ödüller sahiplerini buldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Çağlayan Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin organizesinde yapılan Herkes O’nu Okuyor yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Kur'an-ı Kerim ve okuma yarışmasında sıralamaya giren 56 kişiye ödülleri MKÜ...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Herkes O'nu Okuyor'da ödüller sahiplerini buldu
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Çağlayan Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin organizesinde yapılan Herkes O’nu Okuyor yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Kur'an-ı Kerim ve okuma yarışmasında sıralamaya giren 56 kişiye ödülleri MKÜ Yazıcı Konservatuvarı'nda düzenlenen törenle verildi. Sıralamaya giren 56 kişi kol saati, bisiklet, iPad, dizüstü bilgisayar ve umre ödülü kazandı. Düzenlenen ödül törenine Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSAD) Başkanı M. Tamer Eker, Gülen Koleji Müdürü Şaban Erdem ve geniş bir davetli topluluğu katıldı.

15 bin kişinin başvuru yaptığı belirtilen 'En iyi okuyan' yarışmasında umre ödülünü alanlar, etkinliği izlemek üzere orada bulunanlara da umrede dua sözü verdi. Çağlayan Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Alper Avaz, Ömer Kerkezoğlu, İsmail Deliveli ve Ömer Akif Gölcük tarafından ödülleri sahiplerine sunuldu. Edebiyat öğretmeni İbrahim Eren ve Mustafa Arslan’ın sunuculuk yaptığı ödül töreninde Gülen Koleji Çocuk Korosu ilahiler seslendirdi. Hz Muhammed (SAV)’in yaşamını anlatan slayt ve sunumlar izlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.