Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Mersin'de 'Herkes O'nu (SAV) Okuyor' yarışmasının ödülleri Kutlu Doğum programında sahiplerini buldu. Yarışmada sınava dinleyerek giren ve umre ödülü kazanan görme engelli Mehmet Ercan Çaltı büyük ilgi görürken Abdullah Levent ile...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu
Mersin'de 'Herkes O'nu (SAV) Okuyor' yarışmasının ödülleri Kutlu Doğum programında sahiplerini buldu. Yarışmada sınava dinleyerek giren ve umre ödülü kazanan görme engelli Mehmet Ercan Çaltı büyük ilgi görürken Abdullah Levent ile Ahmet Kılıç ve Ayfer Büküm'de umreye gitmeye hak kazandı. Programda dereceye giren 200 kişiye ise tablet, saat, mp3 gibi elektronik malzemeler hediye edildi.

'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi için Büyük Şehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda
"Kutlu Doğum Programı" düzenlendi. Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MERSİN-DER) tarafından düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yoğun ilgi nedeniyle programı çok sayıda kişi ayakta izlemek zorunda kaldı. Yapılan 2 bin 500 hatmin duasının gerçekleştirildiği programın sunuculuğunu Reha Yeprem yaptı. Naat-ı Şerifler okunurken duygulu anların yaşandığı programda kum sanatçısı Ömer Faruk Elmas'da gösterisiyle izleyilerden büyük beğeni topladı. Elmas'ın özellikle kumla yaptığı Kâbe, Allah (cc) ve Hz. Muhammed (SAV) lafzı salondakilerden büyük alkış aldı. MERSİN-DER Başkanı Şahin Mirici yaptığı konuşmada sloganında da olduğu gibi 'Herkes O’nu Okuyor' yarışmasında kaybedeninin olmadığına dikkat çekerek "O’nun (SAV) bir kez daha okunmasına vesile olmanın mutluluğu içerisindeyiz." dedi.

Daha sonra ise 'Herkes O'nu (SAV) Okuyor' yarışmasının ödülleri dağıtıldı. Yarışmada mp3 dinleyerek umre ödülü kazanan görme engelli Mehmet Ercan Çaltı büyük ilgi gördü. Çaltı'nın ödülünü Dernek Başkanı Mirici verdi. Ayrıca umre ödülü kazanan Abdullah Levent ile Ahmet Kılıç ve Ayfer Büküm'e de ödülleri takdim edildi. Dereceye giren 200 kişiye ise tablet, saat, mp3 gibi elektronik eşyalar hediye edildi. Sanatçı Taha, okuduğu ilahi ve ezgilerle gelenlere unutulamayacak manevi bir gece yaşatırken Reha Yeprem ile yaptıkları düet büyük ilgi gördü.
Program okunan salavat-ı şeriflerle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.