Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP’liler cami cemaatini 1 Mayıs’a davet etti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Çorum Milletvekili adayı ve bir grup partili, Organize Sanayi Bölgesi Camii önünde bildiri dağıtarak, cami cemaatini 1 Mayıs’a davet etti.Halkların Demokratik Partisi (HDP) Çorum Milletvekili adayı Meliha Üşüdür,...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP’liler cami cemaatini 1 Mayıs’a davet etti
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Çorum Milletvekili adayı ve bir grup partili, Organize Sanayi Bölgesi Camii önünde bildiri dağıtarak, cami cemaatini 1 Mayıs’a davet etti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Çorum Milletvekili adayı Meliha Üşüdür, 1 Mayıs’ın Türkiye’de “Emek ve Dayanışma “Günü” adıyla resmi tatil olarak kanunlaştığını belirterek, “1 Mayıs’ta, 1 Mayıs alanında olalım. İşsizliğe, yoksulluğa ve baskılara karşı 1 Mayıs’ta alanlara çıkma zamanıdır. İş, ekmek, özgürlük ve demokrasi için birleşelim” dedi.

1 Mayıs için Organize Sanayi Bölgesi’nde Cuma namazı çıkışında bildiri dağıtımı gerçekleştirdiklerini bildiren Üşüdür, Çorumlu işçileri 1 Mayıs’ta yapılacak olan mitinge davet ettiklerini söyledi.

Üşüdür, “Ellerimizi, yüreklerimizi, akıllarımızı birleştirmenin ve korku duvarını yıkmanın günüdür 1 Mayıs. 8 saatlik iş günü için, güvenceli iş, insanca çalışma ve insanca yaşam koşulları için ‘artık yeter’ demek için 1 Mayıs’ta taleplerimizi hep birlikte haykırmak için Saat Kulesi’nde toplanıyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.