Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haydi İzmir, bas pedala

Kesintisiz bisiklet yollarını çoğaltan ve şehir bisikletleri BİSİM’i yaygınlaştıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, bisikletçilerden teşekkür geldi. BİSİM bisikletiyle birlikte Perşembe Akşamı Bisikletçileri’nin...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Haydi İzmir, bas pedala
Kesintisiz bisiklet yollarını çoğaltan ve şehir bisikletleri BİSİM’i yaygınlaştıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, bisikletçilerden teşekkür geldi. BİSİM bisikletiyle birlikte Perşembe Akşamı Bisikletçileri’nin turuna eşlik eden Kocaoğlu’na, grup kurucusu Muhlis Dilmaç tarafından şükran plaketi sunuldu.

Sekiz yıldır her perşembe akşamı Göztepe İskelesi’nde buluşarak, trafikte bisikletliler adına farkındalık oluşturmak ve görünür olmak hedefiyle hareket ettiklerini söyleyen Dilmaç, “Başkanımız Aziz Kocaoğlu da BİSİM’leri kurarak ve bisiklet yollarına özel önem vererek, İzmir’de bisikletli yaşamın yaygınlaşması için büyük katkıda bulundu. BİSİM’lerin artmasıyla belki trafik ve otopark sorunu da çözülür. Bisiklet, bir şehrin kültürel anlamda bir göstergesidir. İnşallah herkes bisiklete binmeye başlar. Bisiklet hem ekonomi hem sağlık ve hem de çevre açısından önemli bir araç. İnşallah bu daha da ileri boyutlara taşınacak.” dedi.

Plaket takdiminin ardından Göztepe İskelesi’nden hareket eden Perşembe Akşamı Bisikletçileri’ne, Başkan Kocaoğlu da eşlik etti. Konak Meydanı’na kadar pedal basan Kocaoğlu’na, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki sürücüler kornalarıyla destek verdi. Bisikletçilerle birlikte belediye binası önünde hatıra fotoğrafı da çektiren Kocaoğlu, “Desteklerinizle kentte bisiklet kullanımını arttırmaya çalışıyoruz. Bize çalışmalarımızda büyük destek verdiniz, teşekkür ederiz. Yaptığımız projelerle bisiklet kullanımını daha zevkli ve daha yaygın hale getirmeye çalışıyoruz. Aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.