Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat Akademi’den üniversitelilere 'Gençlik Şöleni'

Hayat Akademi Derneği Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile üniversite öğrencilerine yönelik 'Gençlik Şöleni' düzenledi. Şölende Ankara’da eğitim gören üniversite öğrencileri, çeşitli etkinliklerle stres atarak eğlendi.Göksu...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayat Akademi’den üniversitelilere 'Gençlik Şöleni'
Hayat Akademi Derneği Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile üniversite öğrencilerine yönelik 'Gençlik Şöleni' düzenledi. Şölende Ankara’da eğitim gören üniversite öğrencileri, çeşitli etkinliklerle stres atarak eğlendi.

Göksu Parkı’nda gerçekleştirilen Hayat Akademi Derneği koordinatörlüğünde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği 'Gençlik Şöleni'ne 1000 kişi katıldı. Hayat Akademi Derneği Genel Koordinatörü Şamil Gülırmak, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile gerçekleştirdikleri etkinlikte Ankara’ya yeni gelen üniversite öğrencilerinin unutamayacağı bir gün yaşadığını dile getirdi.

"Üniversite öğrencilerinin kente alışmaları ve adapte olmalarında önemli bir oynayan güzel bir etkinlik düzenledik'' diyen Gülırmak, etkinlikte canlı langırt, tırmanma duvarı, çuval yarışı gibi birçok etkinlik ve yarışma düzenlediklerini ifade etti. Genel Koordinatör Gülırmak, “Kahvaltı ikramı ile başlayan etkinlikte gençler doyasıya eğlendi. Etkinlikte ilimize yeni gelen öğrenciler dahil olmak üzere yabancı uyruklu öğrencilerden de katılım oldu. Öğrenciliğin ilk dönemlerinde aileden ayrılarak başka şehirlerde öğretim görmek zordur. Farklı kültürlere sahip öğrencilere üniversite eğitiminin getirdiği bazı zor şartlar doğal olarak gençlerimize de zor gelebiliyor. Biz de Hayat Akademi Derneği olarak ayrıntıları fark ettik ve yeni gelen öğrenci arkadaşlarımıza böyle bir program düzenledik.'' dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.