Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat Akademi kamu kurumlarına aşure dağıttı

Hayat Akademi Derneği Muharrem ayı münasebetiyle Etimesgut ve Sincan ilçelerinde çeşitli kamu kurumlarına aşure dağıttı.Hayat Akademi Derneği yönetici ve yönetim kurulu üyeleri Etimesgut ve Sincan Belediyesi, Etimesgut ve Sincan ilçe Milli...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2013 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayat Akademi kamu kurumlarına aşure dağıttı
Hayat Akademi Derneği Muharrem ayı münasebetiyle Etimesgut ve Sincan ilçelerinde çeşitli kamu kurumlarına aşure dağıttı.

Hayat Akademi Derneği yönetici ve yönetim kurulu üyeleri Etimesgut ve Sincan Belediyesi, Etimesgut ve Sincan ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Etimesgut ve Sincan İlçe Emniyet Müdürlükleri, Etimesgut ve Sincan ilçe Kaymakamlıkları ve Etimesgut ve Eryaman İlçe Halk Eğitim Merkezlerini ziyaret ederek aşure dağıttı.

Hayat Akademi Derneği Genel Koordinatörü Şamil Gülırmak; “Bütün Müslüman kardeşlerimizin Muharrem ayını ve halihazırda idrak ettiğimiz aşure gününün hayırlara ve huzurlara vesile olmasını temenni ediyorum. Muharrem ayının bütün dünyada ve özellikle ülkemizde, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine, insanlar arasında barış huzur ve mutluluklara vesile olmasını dilerim." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.