Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havza'dan Bosna için 9 bin 338 lira yardım toplandı

Samsun Havza Müftülüğü Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sel felaketine maruz kalan Bosna için başlatılan yardım kampanyasına 9 bin 338 lira bağış topladı. Havza Müftülüğü yardım kampanyası kapsamında cuma namazında Bosna...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Havza'dan Bosna için 9 bin 338 lira yardım toplandı
Samsun Havza Müftülüğü Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sel felaketine maruz kalan Bosna için başlatılan yardım kampanyasına 9 bin 338 lira bağış topladı.

Havza Müftülüğü yardım kampanyası kapsamında cuma namazında Bosna için camilerde sergi usulü yardım topladı. Havza Müftüsü Lütfü Kocatürk, düzenlenen kampanya ile ilçe cemaatinden 9 bin 338 liranın toplandığını ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ilgili hesabına yatırıldığını söyledi. Kocatürk, "İslam dini yardımlaşmayı ve paylaşmayı emreder. Biliyoruz ki bizim toplumumuz felakete uğramış her toplumun yanında yer almış ve insani olarak her türlü hassasiyeti göstermiştir." dedi. Kocatürk şöyle konuştu: "Bosna Hersek'te yaşanan sel felaketinden çok sayıda Bosnalı kardeşimiz olumsuz etkilendi. Bu amaçla Diyanet İşleri Başkanlığımız da yaşanan acılara bir nebze olsun merhem olmak amacıyla Cuma günü yurt içinde ve yurt dışında bütün camilerimizde uygulanmak üzere bir yardım kampanyası başlattı. Yapılan yardım kampanyasında Havza merkez ve mahallerindeki camilerinde 9 bin 338 lira yardım toplanarak Diyanet İşleri Başkanlığı hesabına gerekli yerlere ulaştırılmak üzere aktarıldı. Bosnalı kardeşlerimize yardımda bulunan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.