Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havuzlar yaz sezonuna hazırlanıyor

Bursa Osmangazi Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yeni Karaman, Soğanlı, Atıcılar, Fatih Çiftehavuzlar ve Demirtaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzları, yaz sezonuna hazırlanıyor. Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde hijyen...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Havuzlar yaz sezonuna hazırlanıyor
Bursa Osmangazi Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yeni Karaman, Soğanlı, Atıcılar, Fatih Çiftehavuzlar ve Demirtaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzları, yaz sezonuna hazırlanıyor.

Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde hijyen ve temizlik açısından güvenli seçilen havuzlar, 16 Haziran’da kapılarını açacak. Soğanlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yürütülen çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yüzmek ve yüzme öğrenmek isteyen 7’den 70’e tüm Bursalılara en iyi hizmeti sunmak için çok titiz çalıştıklarını söyledi.

Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın spor yapabilmelerine imkan sağlayabilmek adına ilçemizin her bölgesine spor tesisleri inşa ediyoruz. Yüzme sporunu seven vatandaşlarımız için de 5 tane yüzme havuzumuz ile hizmet vermekteyiz. Okulların tatil olmasıyla birlikte havuzlarımızda 16 Haziran tarihinde yaz sezonunu açacağız. Yüzmek ve yüzme öğrenmek isteyenlere çeşitli eğitim programları ve serbest programlarla hizmet verilecek.” dedi.

Dündar, çalışmaların tamamlanmasının ardından öğrencileri yüzme öğrenmeleri ve spor için havuzlara beklediklerini sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.