Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatıra ormanına 9 bin fidan dikildi

Şırnak'ta, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamına oluşturulan hatıra ormanına 9 bin fidan dikildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Şırnak-Cizre karayolu...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatıra ormanına 9 bin fidan dikildi
Şırnak'ta, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamına oluşturulan hatıra ormanına 9 bin fidan dikildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Şırnak-Cizre karayolu onuncu kilometresinde, 96 bin metrekarelik alana sahip hatıra ormanına fidan dikimi dolayısıyla tören düzenlendi.

Törene, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas, Emniyet Müdürü Celal Sel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muzaffer Akçam, kurum müdürleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından Vali Su ve eşi Zeliha Su fidan dikerken Rektörümüz Prof. Dr. Nas’tan fidan dikimi hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Nas, bu sırada Şırnak Üniversitesi olarak geçen ay Yüksek Öğretim Kurumuna (YÖK) Orman Fakültesi’nin açılması için talepte bulundukları müjdesini verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.