Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay'ı Erzin Yeşilkent Anadolu Lisesi temsil edecek

Erzin Yeşilkent Anadolu Lisesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen genç erkekler voleybol turnuvasında il birincisi oldu. Büyük bir başarı kazanan öğrenciler, Hatay ilini bölge finallerinde temsil edecek. Antakya...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay'ı Erzin Yeşilkent Anadolu Lisesi temsil edecek
Erzin Yeşilkent Anadolu Lisesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen genç erkekler voleybol turnuvasında il birincisi oldu. Büyük bir başarı kazanan öğrenciler, Hatay ilini bölge finallerinde temsil edecek.

Antakya Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan karşılaşmayı, İl Gençlik hizmetleri Şube Müdürü Hasan Özyurt, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, okul idarecileri ve öğrenciler izledi. Fevzi Çakmak Anadolu İmam Hatip Lisesini 2-0 yenen, Erzin Yeşilkent Anadolu Lisesi il birincisi oldu. Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan öğrenciler mutluluklarını öğretmenleri ile paylaştı.

Maçtan sonra ilk dörde giren takımlar için kupa töreni düzenlendi. Öğrencilere kupa ve madalya verildi. İlçeye ilk defa il birinciliği kazandıran Erzin Yeşilkent Anadolu Lisesi, Hatay ilini bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.