Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay'da Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, il genelinde bakıma ihtiyacı olan okullarda asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Ana yollar ve mahalle yolları dışında da çalışmalarına...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay'da Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, il genelinde bakıma ihtiyacı olan okullarda asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Ana yollar ve mahalle yolları dışında da çalışmalarına devam eden ekipler, İskenderun ilçesine bağlı Bitişik Mahallesinde bulunan Bitişik İlköğretim Okulunun bahçesinde asfaltlama ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdi.
HBB tarafından yapılan çalışmalara yönelik teşekkürlerini ve dualarını eksik etmeyen öğrenci velileri, "Uzun yıllardan beri çocuklarımızın eğitim ve öğretim gördüğü okullarımızın bahçesi içler acısı bir haldeydi. Yaz aylarında tozdan kış aylarların da ise çamurdan geçilmeyen çok kötü bir durumdaydı. Eğitime ve öğretime büyük önem veren Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne çocuklarımızın okul bahçesinde sağlıksız ve düzensiz bir ortamda eğitim gördüğü ileterek okul bahçemizin asfaltlanması ve çevre düzenlemesi yapılması talebinde bulunduk. Eksik olmasınlar talebimize duyarlılık göstererek okul bahçemizin asfaltlamasını ve çevre düzenlenmesini yaparak çocuklarımızın hizmetine sundu.” dedi.
Ayrıca Payas ilçesine bağlı Kozludere Mahallesi'nde bulunan cadde ve sokakların sıcak asfalt çalışmasını tamamladığını belirten ekipler, Antakya Uğur Mumcu Bulvarı'na giden yolda trimer kazısının sürdürüldüğünü ifade etti. Subaşı, Kavaslı Mahallesi ile Honda kavşağı arasındaki yolun sıcak asfaltlama çalışmalarının devam ettiğinin bilgilerini veren ekipler, sıcak asfalt çalışmalarının kısa süre içerisinde biteceğini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.