Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan sosyal marketin 4.sü açıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Kırıkhan, Defne ve Payas'ın ardından Antakya ilçesi Kurtuluş Caddesi'nde de sosyal market açtı.HBB Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisiyle başlayan, halaylarla devam eden açılış törenine Hatay Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan sosyal marketin 4.sü açıldı
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Kırıkhan, Defne ve Payas'ın ardından Antakya ilçesi Kurtuluş Caddesi'nde de sosyal market açtı.

HBB Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisiyle başlayan, halaylarla devam eden açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile eşi Nazan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve eşi Suzan Dudu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Hatay'ın marketler zincirine değil hizmetler zincirine sahip olduğunu belirten Başkan Savaş, Hatay'da yardımlaşma ve paylaşma duygusunu en üst seviyeye taşımak için uğraş verdiklerini ifade etti. Savaş, "Bu duygular içinde hemşehrilerimizi paylaşmaya ve birlikte olmaya davet ediyoruz. Bu bizim dördüncü sosyal marketimiz. Kırıkhan'dan başladığımız yola Defne, Payas ve Antakya ile devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde içimizde var olan paylaşma duygusunu zirveye taşımak için birlikteyiz. Biz Büyükşehir olarak destek vereceğiz ve hayırseverlerimizi destek vermeye çağırıyoruz. İhtiyaç sahibi kardeşlerimize ve büyüklerimize buradan destek vereceğiz." dedi.

Proje mimarlarının Nazan Savaş, Suzan Dudu ve CHP Kadın Kolları olduğunu söyleyen Başkan Savaş, "Hayırseverlerden gelen eşyaları ihtiyaç sahiplerine ve fakirlerimize dağıtalım istiyoruz. Gün geçtikçe bu marketlerimize teveccüh ve yardımlar artmakta. İnşallah ülkemiz yakın gelecekte bu sosyal marketlere ihtiyaç olmayacak şekilde ekonominin eşit dağıldığı, eşit bir şekilde demokrasinin yaşandığı bir ülke haline gelir ve insanlarımız da muhtaç olmaktan ziyade hep birlikte el birliğiyle yaşarız." ifadelerini kullandı.

Çeşitli ev aletleri, eşyaları ve kıyafetlerle ihtiyaç sahibine el uzatacak sosyal marketin açılışı, konuşmaların ardından davul ve zurna eşliğinde kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.