Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını hızlandırdı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Hatay genelinde yürütmüş olduğu yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Samandağ ilçesinde bulunan eski devlet hastanesi yıkılıp yerine yeni ve modern bir hastane...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını hızlandırdı
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Hatay genelinde yürütmüş olduğu yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Samandağ ilçesinde bulunan eski devlet hastanesi yıkılıp yerine yeni ve modern bir hastane binası yapılıyor. Yeni açılacak olan hastanenin yol ve çevre düzenleme çalışmaları Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca Hassa Yukarıfakılılı ve Samandağ Yeniköy mahallelerinde bulunan, il özel idaresinden kalan köprülerin dolgu çalışmaları Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamlandı. Bunun yanında Reyhanlı Karaçamlık Mahallesi'nde 4,5 kilometre Belen Sarımazı Mahallesi'nde 1 kilometre, Yayladağı Çatbaşı ve Ayışığı mahalleleri arası 2 bin 200 metre olmak üzere toplamda 7 bin 700 metre yol onarım ve asfaltlama çalışmaları yapıldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, il genelinde hasarlı yolların tespit edilip, onarım ve yama işlerinin hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.