Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastane kantinlerine sıkı denetim

Ankara Yenimahalle Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, hasta ve hasta yakınlarının sağlığının takipçisi oldu. Ekipler, ilçe sınırlarındaki hastanelerin kantinlerinde denetim yaptı. Hijyen açısından yetersiz bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hastane kantinlerine sıkı denetim
Ankara Yenimahalle Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, hasta ve hasta yakınlarının sağlığının takipçisi oldu. Ekipler, ilçe sınırlarındaki hastanelerin kantinlerinde denetim yaptı.

Hijyen açısından yetersiz bulunan kantinler hakkında tutanak tutulurken, denetimlerde çalışanların şahsi temizliği, gıdaların uygun koşullarda saklanması, ambalajsız gıdalara çıplak elle dokunulmaması gibi konulara özellikle dikkat edildi.

Kantinleri büyük bir titizlikle gezen ekipler, satışı yapılan tüketim maddelerinin son kullanma tarihlerini de kontrol etti. Tezgah altlarından dolap içlerine kadar her noktayı didik didik denetleyen ekipler, kantinlerin depolarını da kontrol etmeyi ihmal etmedi. Ekipler, denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.