Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hassa Belediye Başkanı Karataş: Rüyamız gerçeğe dönüşmek üzere

Hatay’ın Hassa ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Karataş, İskenderun - Hassa Tünel Projesiyle bir hayalin gerçeğe dönüşeceğini söyledi. Karataş, proje sayesinde Hassa'nın bölgenin parlayan yıldızı olacağını vurguladı. Projesi devam...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hassa Belediye Başkanı Karataş: Rüyamız gerçeğe dönüşmek üzere
Hatay’ın Hassa ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Karataş, İskenderun - Hassa Tünel Projesiyle bir hayalin gerçeğe dönüşeceğini söyledi. Karataş, proje sayesinde Hassa'nın bölgenin parlayan yıldızı olacağını vurguladı.

Projesi devam eden Hassa Tünel Projesi’nin hayata geçmesiyle, ilçenin bölgenin parlayan yıldızı olacağına vurgu yapan Karataş, “İlçemiz, tarım ve sanayi alanlarıyla bölgemizde yüksek seviyeye ulaşacaktır. İşsizlik tarihe karışarak, çevre illerdeki insanımıza iş imkanı sağlayacaktır. Hassamız, bölgenin cazibe merkezi olacaktır. Hassa kısa bir süre içerisinde gerek nüfus, gerekse şehirleşme ve sanayi bakımından hayal edilemeyecek bir seviyeye ulaşacaktır.” diye konuştu.

İmkanları ölçüsünde önemli hizmetlere imza attıklarını aktaran Mehmet Karataş, Hassa’nın gelişerek değiştiğini ifade etti. Alt yapı çalışmalarına da başladıklarını dile getiren Başkan Karataş, yaza kadar sıkıştırma işlemlerinin bitirilerek, yazla beraber asfalt çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.

Hassa’ya yakışır, gelecek 50 yıla hitap edebilen bir donanıma sahip belediye binası yaptıklarını aktaran Karataş, “Görev süremiz içerisinde, imar yapısıyla, okulları ve sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçemiz çok farklı konuma gelmiştir. İlçede bulunan bütün okulların çevre düzeni ve peyzaj çalışması tamamlanmış, rahat bir eğitim öğretim ortamı sağlanmıştır.” dedi.

Kapalı semt pazarının yanı sıra 600 kişilik düğün salonunun hizmete girmesiyle bu önemli bir eksikliğin giderileceğini aktaran Belediye Başkanı, “Şehrin içerisinden geçen Tiyek çayında ıslah çalışmaları tamamlanmış olup taşkın tehlikesi ortadan kaldırılmıştır. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yoksul ve ihtiyaç sahiplerimize her türlü yardım yapılmıştır. Birçok vatandaşımıza, ev yapımında yardımcı olunmuştur.” ifadelerini kullandı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.