Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Aydoğan, Yeşilyurt için aday adayı oldu

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, gelecek yıl büyükşehir statüsü kazanacak kentin iki merkez ilçesinden biri olan Yeşilyurt Belediyesi başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, gelecek yıl büyükşehir statüsü kazanacak kentin iki merkez ilçesinden biri olan Yeşilyurt Belediyesi başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti’nin 2002 yılı öncesindeki kentteki kuruluş aşamasında yer aldığını belirtti. Belediyecilik konusundaki tecrübesini Yeşilyurt ilçesine aktarmayı istediğini anlatan Aydoğan, şöyle devam etti: “2001 yılında kurulan ve Malatya’da kuruluşunda yer almaktan onur duyduğum AK Parti, 11 yılda ortaya koyduğu vizyon ile Türkiye’nin daha ileri seviyelere ulaşmasını sağlamış, devrim niteliğinde çalışmalara imza atmış, herkesin takdirini kazanmıştır. AK Parti’nin hedefi olan 2023 ve 2071 vizyonunun yerele yansıması da bir o kadar önemlidir.”

Kentin 2014 yerel seçimleri ile birlikte büyükşehir statüsüne kavuşacağını hatırlatan Aydoğan, “Yeni dönemde büyükşehir statüsüne kavuşan Malatya, gelişimini daha büyük hızla sürdürecektir. Bizler de bu gelişmeye katkı sunmak için, insanlığın yeni umudu olan AK Parti’ye yakışır bir şekilde yerelde en iyi hizmeti vermek amacıyla bugüne kadar elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar Bostanbaşı Belediye Başkanı olarak elde ettiğimiz bilgi, birikim ve tecrübeyi yeni dönemde de hem büyükşehir hem de Yeşilyurt ilçemize sunmak amacıyla 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Yeşilyurt Belediyesi başkanlığı için aday adayı oldum. Amacımız insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışından hareketle Malatya’nın gelişimine katkı sunmak, insanımıza hizmet etmek, insan odaklı, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla ilçemizin potansiyel ve dinamiklerini harekete geçirmektir. Bütüncül bir yerel kalkınma vizyonu ortaya koymak ve ilçemizin fiziki, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan bir bütün olarak gelişimine katkı sağlamak en büyük hedefimiz olacak.” şeklinde konuştu.

Aydoğan, parti tarafından aday gösterilmemesi durumunda da küsmeyeceğini, hazırladığı projeleri aday olan kişiyle paylaşabileceğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.