Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hacılar Kaymakamı Tikdağ göreve başladı

Kayseri Hacılar İlçe Kaymakamlığına atanan Yasin Tikdağ görevine başladı. Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarete Melikgazi...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hacılar Kaymakamı Tikdağ göreve başladı
Kayseri Hacılar İlçe Kaymakamlığına atanan Yasin Tikdağ görevine başladı. Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ile Milli Emlak Müdürü Sadun Yetkin eşlik etti. Kaymakamlar kararnamesi ile Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeyken Hacılar ilçesine atanan Kaymakam Yasin Tikdağ görevine başladı. Melikgazi Kaymakamı Yırık ve Hacılar Belediye Başkanı Ekici, yeni göreve başlayan Yasin Tikdağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Tikdağ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kayseri'nin güzide bir ilçesinde görev yapacağı için mutlu olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.