Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülten İpek'ten değerlendirme toplantısı

Şırnak Valisi Hasan İpek'in eşi Gülten İpek, öğrencilere yönelik etüt faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ile ilgili kurum müdürleriyle bir araya geldi. Valilikte yapılan toplantıda spor ve gençlik alanlarında gezi programlarının düzenlenmesi...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak Valisi Hasan İpek'in eşi Gülten İpek, öğrencilere yönelik etüt faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ile ilgili kurum müdürleriyle bir araya geldi.

Valilikte yapılan toplantıda spor ve gençlik alanlarında gezi programlarının düzenlenmesi ve öğrenci yurtlarının sorunları kapsamında nelerin yapılacağı ele alındı. Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Teymur Erol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç, İl Halk Eğitim Müdürü Orhan Kadırhan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Şırnak Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi temsilcileri katıldı.

Gülten İpek, özellikle gençlere yönelik kurumların gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler alarak ek olarak yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundu. İlde çok sayıda öğrenci ve genç olduğunu vurgulayan İpek, tüm kurumlarla koordineli olarak çalışarak yeni projeleri hayata geçirmeleri gerektiğini ve kendisinin de tüm sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan büyük mutluluk duyacağını sözlerine ekledi. Yapılan çalışmalar hakkında sunulan brifingin ardından toplantı sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.