Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güçlü STK Engelsiz Eğitim Merkezi Projesi onay aldı

Ardahan Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Taştan, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'nca her yıl düzenli olarak yayınlanan; sivil toplum kuruluşlarının yönetim ve işlevsel kapasitelerini...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güçlü STK Engelsiz Eğitim Merkezi Projesi onay aldı
Ardahan Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Taştan, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'nca her yıl düzenli olarak yayınlanan; sivil toplum kuruluşlarının yönetim ve işlevsel kapasitelerini arttırmaya yönelik projeler kapsamında 'Güçlü STK Engelsiz Eğitim Merkezi' isimli projeyi ilgili daire başkanlığına sunduklarını ve projenin desteklenmeye uygun bulunduğunu açıkladı. Taştan, "13 Ağustos 2014 tarihi itibariyle projemiz onaylanmıştır. Yaklaşık 10 ay sürecek olan projemizde, her faaliyette olduğu gibi önceliğimiz şeffaflık ve dürüstlük ilkesi olacaktır." dedi.
Gazetecilerle bir araya gelen Başkan Burak Taştan, "Ardahan'ın hızla gelişmesi, kalkınması ve de batıya yetişmesi için bizler dernek ve federasyon olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Ardahan Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği olarak çok genç bir kadroya sahibiz. Dernek yöneticisi arkadaşlarımızın hepsi çok özverili bir şekilde hareket ediyor. İlk projemiz geçti. Projelerimiz bu kadarla sınırlı olmayacak. Bizler Ardahan'ın geleceği için Atamızın yarını emanet ettiği gençlerimiz için, Kuzeydoğu Anadolu'nun bu onurlu insanları için var gücümüzle çalışmaya yola çıkarken ant içtik. Şehrimizin ileri gelenlerine, siyasilere, bürokratlara, vatandaşlarımıza kısacası Ardahan denince yüreği kıpırdayanlara herkese sesleniyorum: 'Gelin birlik olalım'. Ardahan için hep beraber konuşalım. Beraber projeler üretelim. Ardahan milliyetçisi olalım. Alışverişimizi Ardahan'dan yapalım. Pikniğe Ardahan yayla ve ormanlarına gidelim. Kayak yapmaya Yalnızçam tesislerimize gidelim. Gezi yapalım, gezmeye incelemeye Ardahan'ın tarih kokan ama bilinmesinden korktuğumuz köşelerine gidelim. Hem Ardahan kazansın hem de Ardahanlı kazansın. Şikayet herkesin işidir. Ama bizim işimiz herkesin şikayet ettiği sorunların üzerine gitmek ve çare aramaktır. Ardahan'da nefes alan herkesi, yüreğinin bir köşesinde Ardahan sevdasını hisseden herkesi şehri için iyilik yapmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.