Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GOP Üniversitesi’nden 'Efendimiz' konulu konferans

Gaziosmapaşa Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından “Kültür ve Sanat Dünyamızda Hz. Peygamber Sevgisi” konulu konferans düzenlendi. GOP Üniversitesi Taşlıçiftlik Yerleşkesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa; Rektör Prof. Dr....

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2015 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GOP Üniversitesi’nden 'Efendimiz' konulu konferans
Gaziosmapaşa Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından “Kültür ve Sanat Dünyamızda Hz. Peygamber Sevgisi” konulu konferans düzenlendi.

GOP Üniversitesi Taşlıçiftlik Yerleşkesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa; Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev Subaşı tarafından verilen konferansta, Peygamber Efendimiz'in kültür ve sanat dünyamızdaki yeri, O’na duyulan sevginin güzel sanatlara nasıl yansıdığı örnek metinler ve görseller eşliğinde açıkladı.

Prof. Dr. Hüsrev Subaşı, yaptığı konuşma ve sunumlarla dinleyicilerden yoğun ilgi gördü. Subaşı, “Eskiler, evlerinin her yerine Peygamber Efendimiz'in isimlerini asarak sevgilerini gösteriyor. Peygamber Efendimiz'in isimlerini çocuklarımıza koymak ona olan sevgimizi gösteriyor. Onu anlatabilmek için her şeye dikkat etmek gerekir. Peygamberini hiçbir zaman unutmayan bu millet her zaman onu sevmiştir; çünkü o her şeyden sevimlidir. Efendimiz'i daha iyi tanıyoruz ve iman ve ibadetimiz daha çok artıyor." dedi.

Sunum sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, Prof. Dr. Hüsrev Subaşı’ya yağlı boya tablo ve teşekkür belgesi takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.