Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönüllü itfaiyecilik kursunun ikincisi düzenlenecek

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ikinci etap gönüllü itfaiyecilik kursunun düzenleneceği bildirildi.Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, ilk etapta 50 kişilik grubun birinci etap kursu tamamladığını ve mezun olduğunu ikinci etaba...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 22:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 22:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gönüllü itfaiyecilik kursunun ikincisi düzenlenecek
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ikinci etap gönüllü itfaiyecilik kursunun düzenleneceği bildirildi.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, ilk etapta 50 kişilik grubun birinci etap kursu tamamladığını ve mezun olduğunu ikinci etaba da aynı sayı ile başlamak istediklerini söyledi. Bununla ilgili olarak başvuruların yakında başlayacağını ifade eden Taşkın "Önümüzde ki günlerde gönüllü itfaiyecilik kursu ile ilgili hem internet üzerinden hem de hem de müdürlüğümüz de birebir başvurular alınacak. İlerleyen günlerde Gönüllü itfaiyecilik kurslarının ikinci etabına başlayacağız" dedi.

Gönüllü itfaiyecilik kursuna eğitim fakültesi öğrencilerini de katmak istediklerini kaydeden Taşkın "Bilinçli toplum, bilinçli vatandaş ve bilinçli öğrenciler projesi adı altında çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Üniversite de okuyan öğrencilerimizi bu projeye dahil etmek istiyoruz. Onlarda bir çok etkinliklerde bulunuyorlar. Hatta yüksek okul müdürümüz de buralara gidiyor. Biz orada stant açarak orada ki gönüllü itfaiyeci öğrenci sayısını arttırarak eğitimlerimize katılımları çoğaltacağız. Çünkü öğrencileri biz buraya aldığımız da ve daha fazla eğitime tabi tuttuğumuz da dışarı da ki vatandaşı etkilemek daha kolay oluyor. Özellikle gençlere öğretebilirsek onlarda bizlere aynı şekilde yardımcı oluyorlar." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.