Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönüllü ev hanımlarından kermes

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, gönüllü bayanlardan ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.Kermesin açılışına Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, MHP İlçe Başkanı Mermet Taşkale, ASİAD Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gönüllü ev hanımlarından kermes
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, gönüllü bayanlardan ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Kermesin açılışına Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, MHP İlçe Başkanı Mermet Taşkale, ASİAD Başkanı İlyas Sarı ve vatandaşlar katıldı.
Afşin’de okuyan öğrencilere için yapılan kermesi düzenleyen gönüllü hanımlar, kermesten elde edilen gelirlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verileceği kaydetti. Kermeste ev hanımları tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ev malzemeleri ile çeşitli tatlı ve yemekler satışa sunuldu.
Açılış programında konuşma yapan ASİAD Başkanı İlyas Sarı, ev hanımlarını özverili çalışmalarından dolayı kutlayarak, kermeste emeği geçen herkese teşekkür etti. Kermes etkinlikleri ile eğitime muhtaç kişilere sahip çıkmanın önemine değinen Başkan Sarı, eğitim için atılan bütün adımların ülkeye hizmet olarak geri döndüğünü söyledi. İleride pişman olmamak için şimdiki nesle sahip çıkılması gerektiğini anlatan Başkan Sarı, herkesin bu tür faaliyetlere katılması ve desteklemesi gerektiğini açıkladı. Gönüllü ev hanımları ise kermeste ev yapımı pasta börek, dolma çeşitleri, gözleme, mantı, tatlı çeşitlerinin ve çeyiz ürünlerinin yer aldığını dile getirerek, gelirlerini eğitim yararına kullanacakları kermese herkesi beklediklerini söyledi. Açılışta ilçede bulunan Hasbi Şahin Koleji öğrencilerinin yaptığı mehter gösterisi büyük beğeni topladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.