Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönen’de belediyeden kış önlemi

Gönen Ekşidere ve Güneşli mahallelerinde gerçekleştirilen yol çalışmaları ile birlikte yağmur suyu kanallarında temizleme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Dökmen çalışmaları yerinde izledi.Balıkesir’in...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gönen’de belediyeden kış önlemi
Gönen Ekşidere ve Güneşli mahallelerinde gerçekleştirilen yol çalışmaları ile birlikte yağmur suyu kanallarında temizleme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Dökmen çalışmaları yerinde izledi.

Balıkesir’in Gönen Ekşidere ve Güneşli mahallelerinde gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Dökmen, yol çalışmaları ile birlikte yağmur suyu kanallarının da temizlendiğini söyledi. Dökmen, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın talimatı ile çalışmaları 101 mahalleye de uygulayacaklarını söyledi. Kış aylarının yoğun yağışlı geçmesi beklenirken, belediye ekipleri yoğun yağışlardan meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalarını sıklaştırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.