Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Goncalı öğrenciler temsili doktor ve hemşire oldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde Kızılay Haftası etkinliklerinde öğrenciler temsili doktor ve hemşire olup yaralanan arkadaşlarına müdahale etti.Ereğli Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde Kızılay Haftası...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Goncalı öğrenciler temsili doktor ve hemşire oldu
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde Kızılay Haftası etkinliklerinde öğrenciler temsili doktor ve hemşire olup yaralanan arkadaşlarına müdahale etti.

Ereğli Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler kreş önünde çadır kurdu. Öğrencilerden bazıları temsili doktor ve hemşire olurken, kurulan çadırlara getirilen yaralılara müdahale etti. Hafta ile ilgili bilgilendirilen öğrenciler, deprem, yangın ve doğal afet gibi konularda akıllarına takılan soruları öğretmenlerine sordu.

Yapılan etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Rahşan Yılmaz, amaçlarının çocuklara önemli haftaları uygulamalı olarak göstermek olduğunu söyledi. Yılmaz, "Kızılay Haftası etkinliklerimizde deprem, yangın ve doğal afet gibi konularda bilgilendirmelerde bulunduk. Kurulan çadırlarda yaralılara müdahale ederek bu tür durumlarda neler yapmaları gerektiğini öğrenmiş oluyorlar." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.