Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göle'deki festival renkli görüntülere sahne oldu

Ardahan Göle ilçesinde bu yıl 19.su düzenlenen geleneksel kaşar festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival açılışına; Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan milletvekilleri Orhan Atalay, Ensar Öğüt, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy,...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göle'deki festival renkli görüntülere sahne oldu
Ardahan Göle ilçesinde bu yıl 19.su düzenlenen geleneksel kaşar festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival açılışına; Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan milletvekilleri Orhan Atalay, Ensar Öğüt, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Göle Kaymakamı Fatih Özdemir, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu ve vatandaşlar katıldı.
Festival açılışından önce yapımı tamamlanan 500 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu ve suni çim sahanın açılışını yapan Vali Ahmet Deniz, kapalı spor salonunda potaya top attı ve ardından yeni öğretmenevinin temel atma törenine katıldı. Ardından 2 yıldır yapımı devam eden ve bu yıl tamamlanan SGK binasının açılışını yapan Vali Deniz şöyle konuştu: "En iyi yatırım insana ve gençlere yapılan yatırımdır. Ardahan’ın uzun kış aylarının olması nedeniyle gençlerin bu tür alanlara ihtiyacı var. Eğer bunlar varsa, buralar kalkınabilir ve göç vermez." dedi.

Festival alanında protokolün halay başına geçe Vali Ahmet Deniz, festivalin açılışını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.