Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökmen: Mersin'in Ankara'da sesi olacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Mehmet Ali Gökmen seçildiği takdirde Mersin'in Ankara'da sesi olacağını söyledi.MHP'den Mersin milletvekili adayı olan Veteriner Hekim Mehmet Ali Gökmen, kurucu üyeliğini yaptığı Mersin...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gökmen: Mersin'in Ankara'da sesi olacağım
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Mehmet Ali Gökmen seçildiği takdirde Mersin'in Ankara'da sesi olacağını söyledi.

MHP'den Mersin milletvekili adayı olan Veteriner Hekim Mehmet Ali Gökmen, kurucu üyeliğini yaptığı Mersin Veteriner Hekimler Odası’nı ziyaret etti. Yıllarca omuz omuza görev yürüttüğü meslektaşlarıyla yemekte buluşan Gökmen, eşi ile birlikte katıldığı davette Mersin’in Ankara’daki sesi olacağının sözünü verdi.

Uzun yıllar Mersine hizmet etme uğrunda siyaset mecrasında çok ter döktüğünü ifade eden Gökmen, "3 dönem İl Genel Meclisi, 10 yıl süreyle Tarım Kredi Kooperatiflerinde yönetim kurulu üyeliğim oldu. Bu dönemde; Mersinimizin özellikle kırsal kesimlerin, tarım ve hayvancılık, sulama suyu ve gölet gibi ihtiyaçlarının karşılanması için sizlerin gür bir sesi oldum. Artık zaman bu söylemlerin TBMM'de de gür bir ses ile yankılanmasının zamanıdır. Özellikle tarım ve hayvancılığın çığır açabilmesi için gerekli olan ihtisas organize sanayi bölgelerinin kurulması konusunda da çalışmalara zaman kaybetmeden başlanmasını sağlayacağız" diye konuştu.

MHP Mersin Milletvekili adaylarından Ali Öz ve Ali Rıza Bozkurt da saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü.

Halk buluşmaları kapsamında Mezitli ilçesinde esnaflarla bir araya gelen Öz ve Bozkurt yoğun ilgi gördü. Öz burada yaptığı açıklamada Ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek şöyle devam etti: "Bu seçim bir anlamda ülkemizin geleceğinin seçimi olacaktır. Ama görüyoruz ki; halkımız da ülke üzerinde oynanan oyunları artık açıkça görüyor ve artık gerekenin yapılması gerektiğini düşünüyor. Bu yüzden Milliyetçi Hareket Partisi’ne gösterilen ilginin beklenenden yüksek olması ise bizlere gurur verdiği kadar heyecanımızı da doruğa taşıyor. Esnafımızın, emeklimizin, çiftçimizin sayısız sorunları arasında umudunu Milliyetçi Hareket’e bağlaması karşısında biz de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızın sözünü veriyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.