Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökmen, eğitimcilerle buluştu

Aksaray Eğitimciler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel Öğretmenler Günü programına ünlü sanatçı Gökmen ve şiirleriyle Ramazan Ümit Şimşek katıldı. Birbirinden güzel çalışmalarla kimi zaman neşeli, kimi zaman ise duygusal anları...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gökmen, eğitimcilerle buluştu
Aksaray Eğitimciler Derneği tarafından düzenlenen geleneksel Öğretmenler Günü programına ünlü sanatçı Gökmen ve şiirleriyle Ramazan Ümit Şimşek katıldı. Birbirinden güzel çalışmalarla kimi zaman neşeli, kimi zaman ise duygusal anları paylaşan öğretmen ve ailelerine program sonunda aşure ikram edildi.

Aksaray’ın eğitim anlayışına getirmiş olduğu farklılıklarla önemli bir ivme kazandıran Aksaray Eğitimciler Derneği, Öğretmenler Günü münasebetiyle davet ettiği Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Gökmen’le eğitimcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gökmen’in yanı sıra ünlü sunucu Ramazan Ümit Şimşek’in şiirleriyle renklendirdiği program derneğin çalışmalarının yer aldığı slayt gösterisi ile başladı.

    KİMSE YOK MU’YA ANLAMLI PLAKET
    
    ‘Ve öğretmen olmak vardı’ isimli kum sanatı gösterisinin hemen ardından Aksaray’da yaptığı özverili çalışmaları nedeniyle Kimse Yok mu Aksaray İyilik Noktası sorumlusu İsa Süslü’ye Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Dursun tarafından plaket takdim edildi.

    Programın bitiminde tüm davetlilere aşure ikram edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.