Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göçerler için kışlak ihalesi yapılacak

Kayseri’de göçerler için kışlak ihalesi yapılacak. İhale için 30 Ekim tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor. İhale başvurunun ertesi günü pazarlık usulü ihale edilecek. Kayseri İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de göçerler için kışlak ihalesi yapılacak. İhale için 30 Ekim tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor. İhale başvurunun ertesi günü pazarlık usulü ihale edilecek.

Kayseri İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri genelindeki kışlakların, göçerlere 2014-2015 kışlatma dönemi için Pazarlık Usulü ile 31 Ekim 2014 tarihinde müdürlükte yapılacak ihale ile verileceği bildirildi. Göçerlerin kiralamak istedikleri kışlaklar için ihale tarihinden önceki gün olan 30 Ekim 2014 günü mesai saati bitimine kadar istenilen belgelerle birlikte İl Mera Komisyonuna müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

İhale ile ilgili şartnamenin Kayseri İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından duyurulduğu ifade edilerek, göçerlere kiralanan alanlarla ilgili kira sözleşmesindeki genel ve özel hükümlere uymakla yükümlü olduğu duyuruldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.