Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Girişimci adayları sertifikalarını törenle aldı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı ve KOSGEB ortaklığıyla düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan yeni girişimci adayları, törenle sertifikalarını aldı.Girişici sayısını arttırmak, girişimcilik...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Girişimci adayları sertifikalarını törenle aldı
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı ve KOSGEB ortaklığıyla düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan yeni girişimci adayları, törenle sertifikalarını aldı.

Girişici sayısını arttırmak, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla daha önce Adıyaman merkez başta olmak üzere Kahta ve Besni’de eğitimler düzenleyen ATSO son girişimcilik eğitimini Gölbaşı ilçesinde düzenledi. Düzenlenen kurs 4 hafta sürerken kurs sonunda 37 kursiyer belge almaya hak kazandı.

Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda düzenlenen törende girişimcilik belgelerini yönetim kurulu başkanı Mustafa Uslu, KOSGEB Başkanlık Müşaviri Serhan Eker ve KOSGEB Adıyaman Hizmet Merkezi Müdürü Adnan Akyüz takdim etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, törende yaptığı konuşmada, “Girişimcilik eğitiminden yararlanan kursiyerlerin hayatlarına artı değer katacağına inanıyoruz. Kursiyer olarak adım attıkları eğitim yaşamlarını bundan böyle işveren olarak sürdürecek olan katılımcılar hem aile bütçelerine hem de ekonomiye katkı sağlayacaklar. Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimciliği önemsiyoruz. Devlet bu konularda kesenin ağzını açmış durumda. Bu desteklerden maksimum oranda faydalanmamız gerekiyor. Biz çok sayıda kişiye girişimcilik eğitimi verdik. Verdiğimiz belgelerin geri dönüşümünü görmek istiyoruz. İnşallah kuracağınız işin açılışını yapmaya da geleceğiz.” açıklamasını yaptı.

KOSGEB Başkanlık Müşaviri Serhan Eker ise “Girişimcilik konusunda sayın Başkan Mustafa Uslu’nun gösterdiği çabalar çok güzel ve bizi gururlandırıyor. Kendileriyle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız eğitim alan bireylere ve planladığı bir projeyi sunanlar için kendi işletmesini kurma imkanı veren ve imkanı hibe ve çok uzun dönem geri ödeme imkanı sunan küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesini sağlamaktır” dedi. Tören, sertifika alan girişimci adaylarının toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.