Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Spor İl Müdürü Hadi, yeni stadın inşaatını gezdi

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Sarıçam ilçesi Çukurova Üniversitesi Balcalı mevkiinde yapımı süren yeni statta incelemelerde bulundu.        Hadi, TOKİ Uygulamalar Şube...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik Spor İl Müdürü Hadi, yeni stadın inşaatını gezdi
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Sarıçam ilçesi Çukurova Üniversitesi Balcalı mevkiinde yapımı süren yeni statta incelemelerde bulundu.
    
    Hadi, TOKİ Uygulamalar Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu ile inşaat sahasını gezerek yüklenici firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Albayrak ve Proje Sorumlusu Hakan Dönmez ve diğer yetkililerden bilgi aldı.
    Stat inşaatının TOKİ denetiminde Alkataş ve Ilgazlar İş Ortaklığı firması tarafından yapıldığını hatırlatan Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:
    “102 bin dönüm arazi üzerine kurulacak olan 107 milyar TL’ye ihale edilen stadın arazi ve yer teslimi çeşitli nedenlerle geç yapıldı. 23 Eylül 2013 tarihinde yer teslimi yapılan stat, protokol gereğince 770 günde tamamlanacak. Fiziki olarak yüzde 20’si tamamlanan 33 bin kişilik stat 2016 yılının başlarında hizmete girecek. Güneyin, hatta Akdeniz’in en çağdaş stadından sadece futbol olarak değil, salon sporları olarak da en verimli şekilde yararlanmayı hedefliyoruz. Tribünleri altında tüm okul ve kulüplerin yararlanacağı en az 20 kadar spor salonuyla tesis eksikliğini gidereceğiz ve ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacağız.”

    Adana’nın yılın yaklaşık 250 günü yağmur almadığını, ılıman bir iklime sahip olduğunu, tüm spor branşları için hava koşullarının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu ifade eden Hadi, tesisler tamamlanınca Antalya’da olduğu gibi Avrupa ve diğer ülkelerden takımların kentte kamp yapmalarını sağlayacaklarını, spor turizmi sayesinde ekonomik hareketliliğin de yaşanacağını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.