Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik şölenine yoğun ilgi

Çorum'da Ufuk Akademi Derneği'nin Çorum Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği üniversite öğrencilerine yönelik 'Gençlik Şöleni' coşkulu geçti.Kültür Park'ta gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 2 bin 500 öğrenci katıldı. Ufuk...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik şölenine yoğun ilgi
Çorum'da Ufuk Akademi Derneği'nin Çorum Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği üniversite öğrencilerine yönelik 'Gençlik Şöleni' coşkulu geçti.

Kültür Park'ta gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 2 bin 500 öğrenci katıldı. Ufuk Akademi Derneği Başkanı Yakup Beşoluk, belediyenin desteği ile gerçekleştirdikleri etkinlikte Çorum'a yeni gelen üniversite öğrencilerinin unutamayacağı bir gün yaşadığını dile getirdi. "Gençlerin kente adapte olmasında önemli bir organizasyona imza attık'' diyen Beşoluk, rodeo, canlı langırt, tırmanma duvarı gibi birçok etkinlik ve yarışma düzenlediklerini ifade etti. Beşoluk ''Derneğimizin 2013-2014 eğitim öğretim yılı oryantasyon programlarının bir parçası olan etkinliğimize katılım yoğun oldu. Katılımcılara kahvaltı ikramı ile başlayan etkinlikte gençler doyasıya eğlendi. Şarkı söyleyen ve halay çeken gençlerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Etkinlikte ilimize özellikle yeni gelen öğrenciler dahil olmak üzere yabancı uyruklu öğrencilerden de katılım oldu. Öğrenciliğin ilk dönemlerinde aileden ayrılarak başka şehirlerde öğretim görmek bir hayli zordur. Farklı kültürlere sahip arkadaşlar üniversite hayatının getirdiği bazı zor şartlar doğal olarak gençlerimize de zor gelebiliyor. Biz de dernek olarak bunları fark ettik ve özellikle yeni gelen arkadaşlarımıza böyle bir program düzenlemeyi uygun gördük. Onlara bir nebze olsun moral vermiş isek ne mutlu bize.'' dedi.
Derneklerin yaptıkları faaliyet ve uyguladıkları projeler ile farklarını ortaya koyacağını söyleyen Beşoluk, ulusal ve uluslararası projelerde de yer almak için çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.