Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, huzurevi sakinlerini ağırladı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, "Sosyal sorumluluk gereği yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç kimselere yardımcı olmalıyız." dedi. Hadi, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşamlarını...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, huzurevi sakinlerini ağırladı
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, "Sosyal sorumluluk gereği yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç kimselere yardımcı olmalıyız." dedi.

Hadi, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşamlarını sürdüren 30 yaşlıyla Yüreğir Serinevler Atletizm Kamp Eğitim Merkezi’nde bir araya geldi. Huzurevi sakinlerini Gençlik Merkezi üyeleri çiçek vererek karşıladı.

Herkes için yaşlılığın kaçınılmaz olduğunu ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi: "Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında birçok sportif etkinlik gerçekleştirdik. Bünyemizde faaliyet gösteren Seyhan Gençlik Merkezi’ndeki liderler ve gönüllülerin de katkılarıyla Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren 30 kadar büyüğümüzle birlikte olmak bizleri mutlu etti. Onlara ikramda bulunduk. Aslında yemek bahane, amaç, ayrı ayrı öyküleri bulunan büyüklerimize farklı bir gün yaşatmak. Hem tesislerimizi gördüler, hem de bizleri yakından tanıdılar. Toplum olarak sosyal sorumluluk gereği yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç kimselere yardımcı olmamız gerekir. Yaşlıların yaşamlarını kolaylaştırmak, günlerini huzurlu ve keyifli geçirmelerini sağlamak için herkesin duyarlı olması gerekir."

Seyhan Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllüleri, etkinliğe katılan huzurevi sakinlerine ebru sanatını uygulamalı olarak anlattılar. Ebru sanatına yatkın olan huzurevi sakinleri, bunu en kısa zamanda öğreneceklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.