Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak tesis açıldı

Amatör ve profesyonel spor dallarına verdiği destekle gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için çok sayıda projeyi hayata geçiren Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü açıldı. Açılış töreninde konuşan...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2015 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2015 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak tesis açıldı
Amatör ve profesyonel spor dallarına verdiği destekle gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için çok sayıda projeyi hayata geçiren Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü açıldı.

Açılış töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, uyuşturucu kullanımının ve kötü alışkanlıkların küçük yaşlara indiğini belirterek, sporla gençleri bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalıştıklarını söyledi. Başkan Mustafa Bozbey, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp, onları sporun bir dalıyla buluşturmak, spora alıştırmak, aileleriyle birlikte sporun içine çekmek bizim için çok önemli. Bizler bu tesisleri gençlerimiz ve çocuklarımız için hazırlıyoruz. Onların iyi eğitim almaları adına Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nün yanı sıra Ataevler Mahalle Komitesi de elinden geleni yapacaktır.” dedi.

HEDEF GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK

Gençler ve çocukları kötü alışkanlıklardan kurtarmak, spora yönlendirmek istediklerini anlatan Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cem Fırat ise şunları söyledi: “Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey, bölgemize fevkalade bir tesis kazandırdı. Gençlerimizin özellikle yaz aylarında spor okullarına yönelmesi ve kötü alışkanlıklardan kurtulması amacıyla çalışmalar yürüteceğiz. Başkanımız Mustafa Bozbey’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Bozbey, günün anısına Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nün forma ve futbol topunu imzalayarak, minik sporcularla fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.