Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler sorunları projelerle aşacak

Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yaşayan gençler, çevrelerinde gördükleri sorunları Joint Civic Education Fırsatı Yakala Programı sayesinde gündeme getirecek.Projenin Türkiye Koordinatörü Özgür Nuri Demir, 6 ay boyunca gençlerin...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençler sorunları projelerle aşacak
Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yaşayan gençler, çevrelerinde gördükleri sorunları Joint Civic Education Fırsatı Yakala Programı sayesinde gündeme getirecek.

Projenin Türkiye Koordinatörü Özgür Nuri Demir, 6 ay boyunca gençlerin proje ürettiğini belirterek, “Programın final etkinliğinde Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde fırsatı yakalama programı kapsamında, gençler toplumsal alanda kendi yerellerinde gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi aldı. Gelecekte program yararlanıcısı olmaları amacıyla bilgilendirildi. Joint Civic Education programı 2011 yılında bu yana Kafkas ülkelerinde ayrıca Rusya ve Türkiye’de aktif vatandaşlık kavramını desteklemek amacıyla mitOst e.V. tarafından yerel partnerler ile yürütülen bir proje. Türkiye’de 2012 yılından bu yana yürütülüyor ve 'Türkiye 2013 Fırsatı Yakala' adıyla Erzurum'da bu organizasyon gerçekleştirildi." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.