Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç kızlar voleybol şampiyonu Kâhta

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen genç kızlar voleybol şampiyonasında Kâhta takımı il birincisi oldu.İl Müdürlüğünün 2014 – 2015 faaliyet programında yer alan il ve ilçelerden 11 takımın...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç kızlar voleybol şampiyonu Kâhta
Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen genç kızlar voleybol şampiyonasında Kâhta takımı il birincisi oldu.

İl Müdürlüğünün 2014 – 2015 faaliyet programında yer alan il ve ilçelerden 11 takımın mücadele ettiği Kulüplerarası Genç Kızlar Voleybol Müsabakaları, 22 Kasım 2014 tarihinde başlayıp 21 Aralık 2014 tarihinde Merkez Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final maçlarıyla sona erdi. Finalde Kâhta Gençlik Spor Kulübü ile Adıyaman İlim ve Kültür Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Gülen taraf, Adıyaman İlim ve Kültür Spor Kulübünü 3 – 0 mağlup eden Kâhta Gençlik Spor Kulübü oldu. Turnuvada üçüncülüğü ise Adıyaman Gençlik Spor Kulübü elde etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığının belirleyeceği bir ilde Kahta Gençlik Spor Kulübü bölge şampiyonasında ili temsil edecek. Maçının ardından düzenlenen ödül töreninde ilk 3 takıma kupa ve madalyaları, Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Adıyaman Voleybol İl Temsilcisi Nedim Yardımcı, voleybol baş hakemlerinden Mustafa Dost ve Herkes İçin Spor İl Temsilcisi Ahmet Uyanık tarafından verildi.

Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Kulüplerarası Genç Kızlar Voleybol Müsabakalarında kupayı kazanan takımı kutlayarak, bölge şampiyonasından iyi bir derece ile döneceklerine inandığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.