Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelinliğiyle meclise sürpriz yaptı

Çukurova Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısı 2 sürprizle başladı. Oturuma geçilirken AK Partili üye Cumali Orçun Sarıgül birkaç saat önce evlendiği eşi Yeşim Avcı’yla birlikte meclise geldi. Sarıgül damatlığı, taze gelin Avcı...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gelinliğiyle meclise sürpriz yaptı
Çukurova Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısı 2 sürprizle başladı. Oturuma geçilirken AK Partili üye Cumali Orçun Sarıgül birkaç saat önce evlendiği eşi Yeşim Avcı’yla birlikte meclise geldi. Sarıgül damatlığı, taze gelin Avcı ise beyaz gelinliği ile salona girdi. Birkaç saniye süren şaşkınlığın ardından damat ve gelin Çukurova Belediye Meclisi üyeleri tarafından önce alkışlandı, ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Başkan Soner Çetin, oturumu ön sıradan izleyen gelinle damadı tüm meclis adına tebrik ederken “Bırakın Türkiye’yi, dünyada böyle güzel bir renk oluşmuş mudur?” diye konuştu.

    Çukurova Belediye Meclisi’nin aynı oturumunda yaşanan bir diğer sürprizi ise CHP’li üye Abeydullah Kolcu yaptı. Meclisteki CHP, MHP ve AK Partili üyeler arasında 6 aydır müthiş bir uyum olduğunu belirten Kolcu, önce Başkan Soner Çetin’i samimi çabalarından ötürü kutladı, ardından düzeyli üslûpları dolayısıyla CHP, MHP ve AK Partiligrup başkanlarına teşekkür etti. Mecliste üyesi bulunan 3 ayrı partiden 3 kadın üyeyi de yanına alan CHP’li Abeydullah Kolcu, hem Başkan Soner Çetin’e hem de diğer üç grup başkan vekiline önce çiçek verdi, ardından alkışlar arasında nazar boncuğu taktı.

    Mecliste peş peşe yaşanan 2 sürprizin ardından değerlendirme yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, düzeyli ve yapıcı önerilerden yararlandığını ve kararların neredeyse tamamının mecliste oybirliğiyle alındığına dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.