Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Çember’den GTO’ya veda ziyareti

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan istifa eden Erol Çember, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener’e veda ziyaretinde bulundu.GTO Başkanı Eyüp Bartık, iş hayatına özel sektörde...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Çember’den GTO’ya veda ziyareti
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan istifa eden Erol Çember, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener’e veda ziyaretinde bulundu.

GTO Başkanı Eyüp Bartık, iş hayatına özel sektörde devam edeceğini belirten Çember’e, sektöre hakim insanların özel sektöre vizyon katacağını söyledi. Bartık, "Gaziantep hızlı büyüyor. Bu büyüme yolunda alanında uzman insanlar firmalara destek verecektir. Çember’e iş hayatında başarı diliyorum." diye konuştu.

Erol Çember de yaklaşık 7 yıl önce Gaziantep’te göreve başladığını, bundan sonra iş hayatına bağımsız denetim firmasında devam edeceğini söyledi. Kamuda 25’inci yılını geride bıraktığını hatırlatan Çember, bu süre içinde görev yaptığı illerde önemli çalışmalara imza atmak için çalıştığını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.