Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GABB eylül ayı encümen toplantısını gerçekleştirdi

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB), eylül ayı encümen toplantısını Diyarbakır gerçekleştirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sümerpark Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıya birlik eş başkanları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GABB eylül ayı encümen toplantısını gerçekleştirdi
Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB), eylül ayı encümen toplantısını Diyarbakır gerçekleştirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sümerpark Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıya birlik eş başkanları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve Siirt Belediyesi Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, Şırnak Belediyesi Eş Başkanı Serhat Kadırhan, Hakkâri Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, Muradiye Belediyesi Eş Başkanı M. Ali Tunç, Diyadin Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras, Viranşehir Belediyesi Eş Başkanı Emrullah Cin ile GABB Genel Sekreteri Ahmet Ertak ve birim müdürleri katılıyor.
Üye belediyelerin taleplerinin görüşülmesi gündemiyle toplanan GABB Encümen Toplantısı öncelikle gündem maddeleri hakkında Birlik Genel Sekreteri Ahmet Ertak tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından; üye belediyelerin yardım talepleri, IŞİD vahşetinden kaçarak Kobani ve Şengal’den gelenler için GABB ile üye belediyelerin yoğunluklu çalışmaları sebebiyle daha sonra görüşülmek üzere ertelendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.