Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Foça’da BBP’liler Muhsin Yazıcıoğlu için lokma döktürdü

BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 6. yıldönümünde anılıyor. BBP Foça İlçe Başkanlığı da Yazıcıoğlu için lokma döktürdü. Hayıra İlçe Başkanı Şenol Çetinkaya, eski başkanı ve İzmir 2. Bölge milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Foça’da BBP’liler Muhsin Yazıcıoğlu için lokma döktürdü
BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 6. yıldönümünde anılıyor. BBP Foça İlçe Başkanlığı da Yazıcıoğlu için lokma döktürdü. Hayıra İlçe Başkanı Şenol Çetinkaya, eski başkanı ve İzmir 2. Bölge milletvekili aday adayı Fahrettin Saç ile diğer partililer katıldı.

BBP İlçe Başkanı Çetinkaya, Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına değinerek, “Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla birlikte şehit olan arkadaşlarının yanısıra diğer tüm şehitlerimizin ruhlarına ithaf etmek üzere lokma hayrı yaptık. Şehidimizin ölümü üzerinden altı yıl geçmiş olmasına rağmen 108 faille başlayan, şu an 8 faille devam eden dava, 21 Nisan’a ertelenmiş durumda. Biz BBP olarak davanın peşindeyiz. Faillerin bulunması için her türlü çalışmayı yapacağız.” dedi.

Aday adayı Saç ise, “Rahmetli genel başkanımızın 6. ölüm yıldönümündeyiz. Her yıl olduğu gibi şehit genel başkanımız için lokma döktürüyoruz. Maalesef kendisini elim bir kaza mı diyelim, suikast mı diyelim, helikopter faciasında kaybettik. Bu konuyla ilgili olarak tüm Türk halkı, yetkililerden açıklama bekliyor. Altı yıl geçti, net bir açıklama yapılmadı. Yola çıkışımızın asıl sebebi, hem ülkemizin hem İzmir’in iyi yönetilmediği şikâyetlerimizden dolayı BBP camiası adına elimizden gelen her şeyi yapacağız.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.