Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Fırsat verin, Kozan'ı geleceğe taşıyalım"

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Kozan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan iş adamı Ahmet Arık, "Herkesin kendini mutlu hissedeceği bir ilçeyi vatandaşlarla el birliğiyle oluşturmak istiyorum. Fırsat verin,...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Fırsat verin, Kozan'ı geleceğe taşıyalım"
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Kozan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan iş adamı Ahmet Arık, "Herkesin kendini mutlu hissedeceği bir ilçeyi vatandaşlarla el birliğiyle oluşturmak istiyorum. Fırsat verin, Kozan'ı geleceğe taşıyalım." dedi.

Arık, yaptığı açıklamada, hayatının her döneminde Kozan'a faydalı olmak için çalıştığını, 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir' anlayışını benimsediğini bildirdi. Geçen dönem AK Parti'den belediye meclis üyesi olarak hizmet ettiğini, 3 yıl belediye başkan yardımcılığı yaptığını, başkanvekilliği görevini yürüttüğünü, daha sonra istifa ettiğini ve halen meclis üyesi olduğunu kaydetti.

Kozanlı'dan gelen her talebin sıkı takipçisi olduğunu ve kimseyi incitmemeye özen gösterdiğini anlatan Arık, Kozan'ın alt yapıdan yeşil alana, imardan şehirciliğe kadar birçok alanda sıkıntısı olduğunu, partisi ve halkın fırsat vermesi halinde bu sorunları çözmek istediklerini bildirdi. Arık, ilçenin ekonomik anlamda kalkınması için sanayici ve iş adamlarının önünü açacağını dile getirdi. Ahmet Arık, şöyle devam etti: "Mevcut bütçe ile çok rahat Kozan'ı örnek ve yaşanabilir şehir haline getiririz. Bugün hep yıllardır Kayseri’yi, Sivas’ı, Konya’yı konuşuyoruz. Neden şimdiye kadar Kozan bu şehirler gibi örnek olmadı, olamadı. Başbakanımız ve halkımız fırsat verirse bunu başaracağız. Kozanımızın çözülmeyen sorunlarını çözüp halkımızdan 'Allah razı olsun' dedirtecek projeler üretip bahanesiz iş yapacağız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.